Ballerup Kommune, Førtidspension, Flexløn, job med løntilskud

[hr]

Opfordring til at starte Foreninger for Førtidspensionister  – eller folk på Flexløn – eller i job med løntilskud i følgende kommuner:

Herlev – Rødovre – Glostrup – Tåstrup – Albertslund – Værløse – Egedal – Furesø.

 

Vi er en nystartet forening i Ballerup Kommune for Førtidspensionister og folk der er sygdomsramte og sygemeldte – og måske er på vej til enten førtidspension, flexjob eller job med løntilskud.

Vi har afholdt den stiftende Generalforsamling – og afholdt den første ordinære Generalforsamling den 26. marts 2014 kl.14 på Tapeten – Forenings- og Frivilligcenteret – Magleparken 5 C, lokale A+B – i stuen. 2750 Ballerup.

Vi kunne godt tænke os at der også i Ballerups nabo kommuner eksisterede foreninger for Førtidspensionister – således at vi kunne hjælpe og støtte hinanden med hjælp og gode ideer til fremme af foreningernes muligheder for at give større livskvalitet til medlemmerne. Vi vil gerne være behjælpelige med at videregive de erfaringer vi indtil videre har gjort i forbindelse med at starte en ny forening op.

Det ville være en fordel at være flere foreninger som en gang imellem kunne lave fælles arrangementer. Og det kunne måske også gøre det muligt at der bliver plads til aktiviteter som normalt ikke ville kunne tiltrække nok tilmeldinger til at disse kan afvikles. I Fortip er vi nu 15 medlemmer – og vi kunne godt tænke os at blive nogle flere.

Hvis du sidder og læser dette og tænker at det egentlig lyder som en god ide. Så kan du f.eks lave et opslag på dit lokale Bibliotek og andre steder hvor der er opsat opslagstavle. Du kunne også lave en Hjemmeside eller Facebook gruppe. Eller henvende dig til din kommune og spørge dem om hjælp og vejledning.

Du kan også henvende dig til vores Fortip forening i Ballerup – Nu hvor vi har høstet vores egne erfaringer vi vil efter bedste evne prøve at hjælpe til med at i kommer igang med at starte jeres egen forening op.  Eller rette henvendelse til Landsforeningen af førtidspensionister som kan være behjælpelig med råd og dåd.

Vi har på denne hjemmeside oprettet en side for hver af Ballerups nabokommuner som vi ser som en god mulighed for at de får deres egen forening for førtidspensionister og flexjobbere og sygemeldte. Under menuen “Foreninger i nabo-kommuner” kan du finde den kommune du bor i og så skrive en kommentar eller skrive hvis du er interesseret – og vi kan så notere dig op – således at der efterhånden forhåbentlig bliver samlet en flok mennesker som kan danne grundlaget for en ny forening i din kommune.

Du kan også bedes os skrive noget info her på siden om hvad du gør – eller har tænkt på at gøre – for at få gang i en ny forening i din kommune.

Hvis du er interesseret i at blive medlem af Fortip indtil at der er startet en ny forening op i din egen kommune – er du særdeles velkommen hos os som nyt fuldgyldigt medlem.

Send en mail til os hvis du har nogen spørgsmål.
minerthhelle@yahoo.dk

Ballerups Fortip er medlem af  Landsforeningen af førtidspensionister.

Hjemmeside:
www.foertidspensionist.dk